2022-01-16 11:22:53• hírek • Szatmár.ro

Új arculatot kapott a VSK

Megújult a Szatmárnémeti VSK címere, illetve az egész klub arculata is – ezt hivatalosan is bemutatták pénteken, a Both Katalin sportteremben tartott sajtótájékoztatón.

A klub megújult látványelemeire fókuszáló sajtótájékoztatót Muresán István klubelnök tartotta meg, oldalán a VSK két sportolójával, Alex Oroian vívóval és Vancsa Daiana karatékával, mindketten a klub kiemelkedő játékosai maguk sportágában.

Új arculat – új identitás


A sajtótájékoztatón Muresán elmondta, a klub új arculata által 2022-től szeretnének közelebb kerülni a szurkolókhoz és mindazokhoz, akik szeretik a sportot. Éppen ezért egy olyan identitást szeretnének a jövőben felvállalni, amit minden szatmári magáénak érezhet.

Megújult a klub címere

Az új arculathoz természetesen új címer is dukált, egy modern, erős logó, mely a klub régi emblémáját és Szatmárnémeti címerének főbb elemeit ötvözi, egy, a klub égisze alatt működő sportágakat egyesítő jelképként.



A VSK régi címerének színei, a város oroszlánja és a jellegzetes várfalrész mind feltűnnek az új klubemblémán.

Ugyanakkor a klub minden szakosztálya is rendelkezik saját logóval, viszont Muresán hangsúlyozta, minden sportoló ruháján, aki sportágtól függetlenül a csapat színeiben szerepel az oroszlános címer lesz látható.

A csapat színei továbbra is a piros és fehér, viszont a labdarúgó szakosztály által működtetett Szatmárnémeti VSK-Olimpia a Helyi Tanács döntése alapján sárga-kék szerelést és címert fog viselni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: